Momo és un projecte que neix per a tots aquells a qui us agrada la lectura i voleu tenir un lloc on aconseguir els llibres que us agraden. I un lloc on els infants també poden trobar el seu llibre o la seva joguina. Llibres per a tots.

En un moment on el concepte de llibreria tradicional  ha d’evolucionar, on les noves tecnologies avancen de manera vertiginosa, redefinint la relació amb tot allò que crèiem immutable, … a tots nosaltres ens segueixen agradant els llibres. Obrir les seves tapes, passar les fulles una rera l’altre, el so de la pàgina al passar. I ens agrada descobrir narracions, personatges, i compartir-ho, comentar-ho, recomanar i que ens recomanin.

Això és el que vol ser Momo, … això i molt més… Momo vol ser un punt de trobada per a tots vosaltres, on els nens gaudeixin d’un espai de lleure amb activitats relacionades amb el món del conte; on els joves i adults gaudeixin també d’altres activitats com tallers de conversació d’anglès, presentacions de llibres i música, club de lectura; on fer una partideta d’escacs, de Monopoly; … i mentrestant gaudir d’un bon cafè amb pastís, un refrescant suc natural o una cerveseta artesana. Un lloc on parlar de llibres, de cine, de música, …

Momo va néixer a Sant Pol fa tot just 3 mesos, fruit de la passió per la literatura de la Sílvia, una noia eslovaca llicenciada en fil·lologia, que un bon dia decidí que volia compartir aquesta passió, volia inspirar lectures i conéixer els gustos dels altres i aprendre d’ells. I en Gustau, vingut del món de les arts plàstiques, que va afegir-hi: Tant de bò poguéssim tenir un espai on oferir activitats culturals, on cada dia passi alguna cosa nova, enriquidora i engrescant.

    

I inspirats per l’atmosfera santpolenca, la remor de les onades del seu mar i la set literària dels seus habitants, van dir: Som-hi!!! I aquí tenim a Momo, per a tots vosaltres, la vostra llibreria.

La llibreria de Sant Pol.